Zomerexpositie Tapijt van Bayeux in gangen LAKtheater

Vanaf 5 juli tot en met 5 september zullen de gangen van het LAKtheater behangen zijn met het alternatieve tapijt van Bayeux. Een jaar lang hebben zes kunstenaars van atelier Kunst & Vliegwerk - werkplaats voor kunstenaars met een verstandelijke beperking – hieraan gewerkt. Met een eigen creatieve vertaling hebben deze kunstenaars een stripverhaal van 70 meter lang gemaakt, dat bestaat uit 58 linnen doeken. Het kunstwerk was al eerder te zien in Spoor 19 aan de Hooglandsekerkgracht. Op 5 juli om 17.30 uur opent wethouder Paul Jonas van cultuur de expositie waarbij iedere belangstellende welkom is. Meer info en openingstijden: www.laktheater.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×