Moeder gaat door het lint in speeltuin Anjelierstraat

Op maandag is er bij bij de speeltuinvereniging Zuiderkwartier aan de Anjelierstraat een geval van zinloos geweld geweest. Dit op een leuke speeldag voor kinderen die nu verpest werd door een agressieve moeder die zelf met haar kind in de speeltuin kwam. Op het moment dat de portier vroeg aan deze dame of zij de nog open staande contributie wilde betalen werd deze dame zeer agresief en viel de portier aan. Zij bewerkte de portier in het gezicht waarbij men er achteraf achterkwam dat het hier een mes betrof. De aanwezige kinderen raakten erg overstuur door het zien van al dat geweld en bloed.

En dit alleen maar omdat gevraagd werd om contributie van een bedrag van 14,50 per jaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×