Leidse scholieren in finale 3FM-programma

Zondag doet een team van vier leerlingen van het Stedelijk Gymnasium mee aan de finale van een wedstrijd om het ambassadeursschap van Save the Children. Dit is een organisatie die zich wereldwijd inzet voor de rechten van kinderen. De wedstrijd is uitgeschreven door het 3FM-programma Bring it on en Save the Children. Het Leidse team ‘de Bankers’ veroverde op 10 juni een plek in de finale. Zondag zullen er in Voorschoten en Leiden verschillende activiteiten worden georganiseerd.

De dag begint om 10.15 uur met een sponsorloop op het terrein van Mixed Hockeyclub Forescate. ‘s Middags kunnen er vanaf 14.30 uur verschillende workshops gevolgd worden in het Stedelijk Gymnasium aan de Fruinlaan in Leiden. De dag wordt afgesloten met een veiling en een benefiet cabaretvoorstelling van Mark van Vliet.

Voor aanvang van de cabaretvoorstelling zullen gesigneerde objecten geveild worden van o.a. Sophie Hilbrand, Ruben Nicolaï, Wesley Snijder en Jan-Peter Balkenende. Het complete workshopaanbod en een gedetailleerd programma van de dag staan op www.bankers.tk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×