Politie zoekt getuigen van aanranding 15-jarig meisje

Een 15-jarig meisje uit Leiden is gisteravond rond 19.15 uur aangerand door twee donker gekleurde mannen. Het slachtoffer liep via het Rapenburg richting de Haagweg. Ter hoogte van het Noordeinde werd zij ingehaald door twee mannen op een brommer die haar nariepen. Zij liep door en kwam de twee mannen even later weer tegen bij het eerste fietstunneltje. De twee kwamen naast haar lopen, versperden haar de weg en betasten haar. Op een gegeven moment lieten zij het meisje met rust en gingen zij ervandoor in de richting van de Stevenshof. Het meisje heeft aangifte gedaan van aanranding. De politie is een onderzoek gestart en vraagt personen die de verdachten hebben gezien om zich te melden bij de politie van Leiden Zuid via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

De politie hoopt dat er getuigen zijn die de mannen op hun brommer hebben zien rijden. Het gaat om twee donker gekleurde mannen waarvan er één half lang rastahaar had.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×