(Foto: Fotobureau Peter Schipper/Peter Schipper).

Weer brand in Zonnestudio Aurora

Het pand van Zonnestudio Aurora aan de Nieuwstraat is afgelopen avond uitgebrand. Daarbij zijn twee mensen gewond geraakt. De brand brak rond 23.00 uur uit. De brandweer rukte met groot materieel uit om de vlammen te bestrijden. Na ongeveer een half uur kon het sein ‘brand meester’ gegeven worden. De oorzaak van de brand was een gasontploffing, waardoor de gevel naar buiten werd geblazen. De Telegraaf meldt dat de eigenaar van de zonnestudio en drie mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk zijn aangehouden.

De politie onderzoekt of het drietal en de eigenaar iets met de explosie en de brand te maken hebben. Het is de tweede keer in enkele maanden tijd dat er brand is uitgebroken in het pand van Aurora.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×