WMO-krant slecht bezorgd

VVD-raasdslid Arend-Jan Sleijster heeft welzijnswethouder Gerda van den Berg dinsdagavond in de commissie Onderwijs & Samenleving vragen gesteld over de slechte bezorging van de WMO-krant. In de WMO-krant staan allerlei wetenswaardigheden voor ouderen, chronisch zieken en gehandicapten over de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning die vanaf 1 januari 2007 onder de verantwoordelijkheid van de gemeente valt. Gerda van den Berg zegde toe daar waar dat het geval is de WMO-krant alsnog na te sturen. Ook komt er een extra mededeling in de Stadskrant en wordt de WMO-krant bij verschillende gemeentelijke instaties op de balies neergelegd.

Volgens Van den Berg heeft de slechte bezorging ook te maken met het feit dat er veel nee-neestickers op de brievenbussen geplakt zaten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×