Het nieuwste alternatief voor de RijnGouweLijn gaat door de Nieuwe Rijn. In de categorie bedrijven won de watertram. (Foto: Emile van Aelst). De fotoreportage (183 stuks) werd gemaakt door Jacco Sloos. Meer foto's van Emile op zijn weblog: http://leidseglibber.punt.nl/?a=2007-07#345394.

22e Peurbakkentocht vormt zonnige start Lakenfeesten

De paraplu’s konden donderdagavond gesloten blijven tijdens de Peurbakkentocht die ook dit jaar weer de ‘openingsact’ vormde voor de Lakenfeesten. De vele tienduizenden toeschouwers zagen zo’n 60 Peurbakken aan zich voorbij trekken. Daar zaten ook dit jaar weer juweeltjes bij. Onder andere de RijnGouweLijn en Bokito zorgden dit jaar voor inspiratie bij de deelnemers.

Na afloop van de vaartocht door het centrum werden de prijzen uitgereikt bij het podium voor Annie’s. De winnaars op een rij:

Particulier:
1) Lucky Luke
2) De Roeiers
3) Petje Af, hoedje op

Bedrijven:
1) Alternatieve RGL
2) Huwelijksaanzoek
3) Pinguins Avifauna

Muziek:
1) Verloren bruiden
2) Aubade aan Mery Bey
3) Salsiando

Verenigingen:
1) COC Leiden
2) Otis de musical
3) Glamour en Glitter de juniorkamer

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×