Cultuur & zwemmen, speciale vakantieactie voor schooljeugd

Naturalis Leiden en Sportfondsen Voorschoten BV organiseren deze zomervakantie een avontuurlijke en spetterende actie voor kinderen tot en met 12 jaar. Bij aankoop van een toegangskaartje voor de ene organisatie, ontvangen de kids een gratis toegangkaartje voor de andere. Dus: zwemmen & cultuur, of andersom. De vouchers zijn geldig tot en met 2 september.

In Naturalis is tot en met 26 augustus de avontuurlijke tentoonstelling Extreem te bewonderen. Extreem gaat over leven en overleven in de extreme natuur en is speciaal gericht op kinderen. Met veel foto’s, films, een dertigtal objecten en heel veel interactieve spelletjes en experimenten. Zo kunnen kinderen spelenderwijs extreme hitte, droogte en hoogte ervaren bij Naturalis. Als het dan echt weer eens mooi weer wordt kunnen de kids lekker afkoelen in een van de Sportfondsenbaden in de omgeving van leiden.

Deelnemende Zwembaden

De deelnemende zwembaden zijn: De Does in Leiderdorp, zwembad Poelmeer in Oegstgeest, zwembad Aquamar in Katwijk, het Sterrenbad in Wassenaar en zwembad Het Wedde in Voorschoten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×