Culinair Festival onderzoekt andere locatie

De organisatie van het Culinair Festival kan weer terugkijken op een zeer succesvolle editie van dit smulpapenfestival. Wel wordt de ruimtenood een steeds groter probleem. Deelnemers willen meer ruimte voor hun keuken, opslag en terrassen. Voor zowel organisatie als deelnemende restaurateurs zou het handig zijn wat meer logistieke ruimte te hebben. Bestuurslid Trudy Kwik ziet weinig uitbreidingsmogelijkheden op de huidige locatie, de Garenmarkt. Ook op de oude locatie, het Pieterskerkplein, is dat niet mogelijk. De organisatie onderzoekt nu de mogelijkheden op de Lammermarkt rond Molen De Valk.

De superplu is een succes gebleken. Veel nieuwe sponsors hebben het lichtmedium aan de onderkant van de superplu ontdekt. Met een nog grotere superplu moet het mogelijk zijn waar dan ook in de stad voldoende sfeer te bewerkstelligen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×