Leidse gymnasiasten in finale 'Save the Children'

Een team van vier leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Leiden heeft zich geplaatst voor de finale in de strijd om het ambassadeursschap van ‘Save the Children’; de grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie van de wereld. Ze moeten het opnemen tegen Team Heljarica, uit Leusden. De finaleteams worden beoordeeld aan de hand van het bezoekersaantal, hoeveelheid geld die er wordt opgehaald en de media-aandacht. Het winnende team wordt een jaar lang ambassadeur van ‘Save the Children’ en gaat met ambassadrice Barbara Karel naar India om daar een aantal projecten te bezoeken.

De Bankers organiseren morgen onder meer een sponsorloop, workshops en een veiling van door bekende Nederlanders gesigneerde objecten. De dag wordt afgesloten met een benefietcabaretvoorstelling van Mark van Vliet.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×