Politie pakt twee mannen op

2

De politie heeft afgelopen nacht twee mannen aangehouden. Een 18-jarige man uit Voorschoten werd opgepakt in verband met de mishandeling van een man uit Wassenaar. Een 17-jarige Valkenburger omdat hij probeerde te verhinderen dat de Voorschotenaar werd aangehouden.

De Wassenaarder had op de dansvloer in een uitgaansgelegenheid ruzie gehad met de verdachten. De Voorschotenaar zou de Wassenaarder op de Lammermarkt een kopstoot hebben gegeven.

Delen

2 reacties

  1. Ik heb er al eerder opgewezen dat wanneer er twee mannen in de nacht op straat lopen mag je gerust wantrouwig de politie waarschuwen, want dan bestaat er een grote kans dat er iets crimineels staat te gebeuren. Het is dus bekend dat dát soort criminelen te laf zijn om iets alleen te doen.

Je bent nu offline