Horecagelegenheid onder Alphens perron Leiden Centraal

B & W hebben deze week overeenstemming bereikt over de verkoop van een stuk grond onder het zogenaamd Alphens perron van het station Leiden Centraal. Het stuk grond is voor 126.500 euro verkocht aan het Bredase bouwbedrijf Skip Management B.V. Dit bedrijf gaat er een paviljoen voor horecadoeleinden ontwikkelen. Het project ligt aan de stadszijde van het station tussen de Joop Walenkamptunnel en het station. Er komt een horecagelegenheid van twee verdiepingen.

Prettig om te weten dat er zich ook al een huurder voor de nieuwe horecagelegeheid gemeld heeft.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×