Themamiddag over huiselijk geweld

Morgenmiddag organiseren Eurodusnie en het Syrisch Democratisch Huis een themamiddag over huiselijk geweld. De middag is interessant voor mensen die arabisch spreken, maar ook de Nederlands sprekenden worden niet vergeten. Eerst geeft Rayan Yunis, bestuurslid van het Syrisch Democratisch Huis, een voordracht in het Arabisch. Wie dat niet kan volgen, krijgt een vertaling. De rollen worden omgedraaid als Rosalien Ramkhelawan van de Stichting Mondiale Samenwerking daarna een Nederlandstalige lezing geeft.

Er is natuurlijk ook ruimte voor vragen en discussies en er is voorlichtingsmateriaal. De middag begint om 15.00 uur in de Marinus van der Lubbe-zaal. Eurodusnie is te vinden aan Koppenhinksteeg 2b. Ook ´s avonds is er genoeg te doen in Eurodusnie. Het Syrisch Democratisch Huis serveert om 18.00 uur een vegetarische maaltijd, kosten 4,50 euro. Om 20.30 uur begint de Egyptische speelfilm Al-Hudoud. De themamiddag en film zijn gratis toegankelijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×