China in beeld bij RAP Architectuurcentrum

Binnenkort zijn bij Rap Architectuurcentrum interessante fotoreportages van Chinese steden in verandering en maquettes van Nederlandse bouwprojecten in China te zien. Dit als onderdeel van de tentoonstelling: ‘China in beeld’. Een van deze Nederlandse projecten is een stedenbouwkundige route door het centrum van Sjanghai, gemaakt door architectuurstudenten van de TU Delft. Ook het werk van hedendaagse Chinese kunstenaars, die op de snelle veranderingen in China reageren, wordt in beeld gebracht. Tijdens de expositie worden in het architectuurcaf√© een aantal lezingen gehouden door China-experts en ervaringsdeskundigen. Daarnaast zijn er speciale kinderworkshops en filmavonden. Meer info: www.rapsite.nl. De expositie loopt van 25 juli tot en met 15 september.

RAP Architectuurcentrum, Nieuwstraat 33, Leiden. Op de foto: insectenpot van plexiglas van de Chinese kunstenaar Lu Hao.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×