Rijntaptoe dit jaar op Pieterskerkplein

Onder het motto ‘Goud van oud’ vindt op zaterdagavond 8 september de Rijntaptoe plaats, dit jaar op het Pieterskerkplein. Normaal wordt de Rijntaptoe altijd gehouden op de Beestenmarkt, maar de organisatie denkt dat het Pieterskerkplein gezelliger aan te kleden is. Tussen de muziekkorpsen door zullen er sportdemonstraties zijn van Leidse sporters die ooit een gouden medaille behaalden, waaronder Gerard van den Berg. Simon Dubbelaar van Marchingband Managemnent is in onderhandeling met diverse orkesten van naam. Claes Griffioen is gevraagd om de organisatie financieel vlot te trekken.   

’s Middags vindt er in de binnenstad een parade plaats van dweilorkesten.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×