Conflict tussen fietsers en automobilist

Op de Willem de Zwijgerlaan is op vrijdag 13 juli, rond 23.30 uur, een conflict ontstaan tussen drie fietsers en een automobilist. De fietsers reden langs de automobilist die op de Gooimeerlaan stil stond. De drie fietsers waren luidruchtig en de automobilist dacht dat de drie hem uitscholden. Hij reed daarom achter de drie aan en reed het fietspad van de Willem de Zwijgerlaan op om hen de weg te versperren. Hij wilde verhaal halen. Het liep echter uit op een handgemeen.

Uiteindelijk hebben de automobilist, een 19-jarige man uit Zoetermeer, en een fietser, een 17 jarige Oegstgeestenaar, aangifte gedaan van mishandeling. Een 43-jarige Rijnsburger, een van de fietsers, werd aangehouden omdat hij de man uit Zoetermeer vastgepakt zou hebben. De politie zet het onderzoek naar de mishandeling voort.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×