Zakgeldproject verkoopt tegels tegen zinloos geweld

Morgen verkopen Maartje, Ashley en Esma, drie jongeren die deelnemen aan het 2Work4 Zakgeldproject de eerste tegel met een lieveheersbeestje in Leiden Noord. Een bewoner van de Prins Frederikstraat zal de tegel voor 70 euro kopen, waarna de steen direct in het trottoir wordt geplaatst. Deze actie vormt een onderdeel van het project ‘Respect scoort in Leiden Noord’. Met de verkoop van deze tegels willen de jongeren meer aandacht vragen voor zinloos geweld en het tonen van respect naar elkaar.

Belangstellenden kunnen de tegels voor minimaal 70 euro kopen, een hogere bijdrage is altijd welkom. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Zakgeldproject, dat op die manier kan groeien en meer jongeren aan het werk kan zetten. Wie in Leiden Noord een tegel tegen zinloos geweld wil kopen, kan telefonisch contact opnemen met Tanja Kramer, projectleider van 2Work4. Het telefoonnumer is 071-5241931.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×