Lorenzo van Beek en Joshua van Schendel in gala 

Lorenzo van Beek tweede bij stijldansen Euro Games

Leidenaar Lorenzo van Beek is tweede geworden op het onderdeel stijldansen voor mannen bij de Euro Games in Antwerpen. 23 nationaliteiten namen deel aan deze Euro Games. Lorenzo nam met zijn Arnhemse partner Joshua van Schendel deel in de B-klasse, en dat is bijzonder goed als je er rekening mee houdt dat zij nog maar vier weken met elkaar trainen. Dat in tegenstelling tot het paar dat net eerste werd, dat al vier jaar met elkaar danst. De eerste plaats ging naar Nederland, tweede dus naar Leiden en de derde naar Denemarken. Ook Leidse zwemmers bij de Haagse zwemvereniging Plons en de dames veldhockeyers uit Leiden waren succesvol.

Vrijdagavond wordt het danspaar en de overige Leidse sporters gehuldigd in De Roze Beurs.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×