LUMC wil ook gedicht op gevel

De Dienst Geestelijke Verzorging van het LUMC daagt iedereen uit een gedicht te schrijven voor op de gevel van het gebouw. Welke tekst is toepasselijk om uit te dragen wat er allemaal achter de muren van het LUMC gebeurd? Patiëntenzorg, onderwijs, onderzoek…alles mag. Er mag een bestaand gedicht ingeleverd worden of er mag een zelf verzonnen gedicht worden aangeleverd. Alle talen zijn toegestaan. Of het winnende gedicht ook werkelijk geplaatst zal worden is nog niet zeker. De wedstrijd valt buiten de kaders van de 101 muurgedichten van de Stichting TegenBeeld. Wel is inmiddels zeker dat het gedicht op muziek gezet zal worden tijdens de Wetenschapsdag op 21 oktober.    

Suggesties kunnen tot 7 september gestuurd worden aan cicero@lumc.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×