Verdachte van heling aangehouden

Een 16-jarige jongen uit Leiderdorp is woensdag rond 12.30 uur op de Haarlemmerstraat aangehouden als verdachte van heling van een damesfiets. Agenten stopten de daar fietsende jongen om hem te bekeuren voor het fietsen in voetgangersgebied. De agenten kregen het idee dat de damesfiets met een waarde van ongeveer 800 euro reed niet van hem was en vroegen het hem. Hij vertelde dat hij de fiets vorige week bij het station voor 20 euro van een junk had gekocht.

De agenten stelden vast dat hij zich daarmee had schuldig gemaakt aan heling. De verdachte is voor het onderzoek ingesloten. De fiets is in beslag genomen en een onderzoek volgt naar de rechtmatige eigenaresse.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×