Bram Pater plaatst zijn tegel voor zijn deur tegen zinloos geweld in de wijk Leiden-Noord. (foto: Frans Lardee)

Familie Pater koopt eerste tegel tegen zinloos geweld

Woensdagmiddag verkochten Maartje, Ashley en Esma, drie jongeren die deelnemen aan het 2Work4 Zakgeldproject de eerste tegel met een lieveheersbeestje in Leiden-Noord. De familie Bram en Coby Pater, bewoners van de Prins Frederikstraat kochten de tegel voor 100 euro maar eigenlijk kost de tegel 70 euro. De steen werd direct in het trottoir geplaatst.

Deze actie vormt een onderdeel van het project ‘Respect scoort in Leiden Noord’. Met de verkoop van deze tegels willen de jongeren meer aandacht vragen voor zinloos geweld en het tonen van respect naar elkaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×