Nachtelijke zwempartij eindigt op politiebureau

De politie heeft afgelopen nacht twee meisjes van 14 en een jongen van 16 jaar afkomstig uit Voorschoten en Leiden aangehouden voor openlijke geweldpleging. De drie maakten deel uit van een groep van ongeveer 10 jongeren die rond 03.45 uur waren gaan zwemmen in zwembad De Vliet aan de Voorschoterweg. Een andere groep van vier jongeren besloot eveneens te gaan zwemmen. In het zwembad ontstond onenigheid tussen de jongeren en vielen er klappen.

De grote groep vernielde ook parasols, afvalbakken, stoelen, bloembakken en andere zaken. Ook werden er diverse spullen in het zwemwater gegooid. Toen de politie na een melding arriveerde, renden de jongeren uit de grote groep weg. Drie van hen kon de politie nog achterhalen. Zij zijn aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. De politie sluit meerdere aanhoudingen in deze zaak niet uit.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×