Moeder onder invloed rijdt door na aanrijding

Een 35-jarige Rijnsburgse is gisteravond aangehouden, nadat zij was doorgereden na een aanrijding. Eerder die avond was zij op de Rijnsburgerweg tegen een geparkeerde auto aangereden, waarna zij niet stopte.Buurtbewoners waarschuwden de eigenaar van de geraakte auto, een 69-jarige inwoner van Boazum, die de politie inschakelde.

De politie trof op de Geverstraat in Oegstgeest de flink beschadigde auto van de Rijnsburgse aan. In de auto zaten haar twee kinderen en ook de vrouw zelf was snel ter plaatse. Ze gaf direct toe dat ze tegen de auto was aangereden.Omdat de politie merkte dat ze onder invloed van alcohol of drugs was, is een bloedmonster afgenomen. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×