Toch geen asbest in RAP Architectuurcentrum

De gemeente heeft uiteindelijk geen asbest aangetroffen en ook heeft er nooit asbest gezeten in het pand van het RAP Architectuurcentrum aan de Nieuwstraat. Aanvankelijk werd sluiting gelast vanwege de mogelijkheid op de aanwezigheid van asbest. De inspectie volgde op de brand in het pand ernaast, zonnestudio Aurora. De zijzaal van het RAP moest daarom tot nader order gesloten blijven. Maandag heeft het bestuur van het RAP echter een brief ontvangen van de gemeente waarin geconcludeerd wordt geen sprake is van de aanwezigheid van asbest.  

Reinier Verbeek van het RAP is blij dat alle activiteiten nu weer gewoon volgens de huidige programmering doorgang kunnen vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×