MOVE it UP: Zomer doe je ZO!

In de maand augustus biedt organisatie ‘Move it Up’ de mogelijkheid om korte danscursussen te volgen in het Wachtgebouwtje aan de Morsstraat. De cursussen met het motto: ‘Zomer doe je ZO!’, bestaan uit vier lessen. Er wordt onder andere les in Salsa, Capoeira, Buikdans, Hiphop, Streetdance en Modern Jazz gegeven. Het is ook mogelijk om combinaties van verschillende cursussen te doen.

‘Move it UP’ is opgericht om amateur-dans te stimuleren en om de overgang te kunnen maken van oefenen in een studio naar uitvoering op het podium. Om dit doel te bereiken werkt Mari Stikvoort van ‘Move it UP’ nauw samen met Stichting ‘Theaterexpress’ om projecten te realiseren voor kinderen en jongeren, die anders weinig mogelijkheden hebben om deel te nemen aan culturele activiteiten.

Stikvoort is in 2003 afgestudeerd aan de Theaterschool in Amsterdam en heeft zich gespecialiseerd in moderne dans en jazz. Al tijdens haar studie gaf ze les aan een brede doelgroep van peuters tot senioren, beginners tot docenten. Na haar opleiding heeft ze anatomie en fysiologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en de ‘ACE personal trainer’ opleiding gevolgd. Sinds 2004 is ze verbonden aan Musical Vereniging ‘Otis’ als huischoreograaf.

Meer informatie op: www.moveitup.nl of telefonisch: 06-14780575

Wachtgebouw, Morsstraat 62, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×