Oude fietsendiefstallen opgelost

De politie heeft donderdag twee mannen aangehouden die op gestolen fietsen rondreden. Rond 11.45 uur werd een 46-jarige Leidenaar op de Aalmarkt aangehouden. Hij reed op een fiets die op 19 april 2005 op de Breestraat gestolen was. Twee uur later hielden agenten op de Stationsweg een 28-jarige man uit Leiden aan. Ook hij reed op een fiets die in 2005 gestolen was. Dit keer op de Beestenmarkt. Doordat de gedupeerden destijds aangifte deden, kon de politie de diefstallen snel vaststellen.

De beide verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten. De fietsen zijn in beslag genomen en er zal contact gelegd worden met de rechtmatige eigenaars.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×