Technofeest van Maxi-Cozy met Technoheld DJ Kriek in LVC

Met gepaste trots presenteren het Leidse techno collectief Maxi- Cosy en het LVC niemand minder dan de Duitse technoheld DJ Kriek. Sinds 1994 draait DJ Kriek, met zijn experimentele en progressieve stijl, techno in Berlijn, maar ook voor mensen over de hele wereld. Zijn sets kunnen resulteren in geweldige ervaringen van avant-garde techno, maar ook zijn meesterlijke mixtechnieken zijn kenmerkend voor zijn stijl. Kriek heeft al jaren een sterke band met de Berlijnse underground scène.

Kriek wordt deze avond bijgestaan door de locale DJ Ley en DJ DVS. Het feest vindt plaats op zaterdag 28 juli, aanvang 23.00 uur. Meer info: www.lvc.nl

LVC, Breestraat 6, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×