Aanhoudingen na vechtpartij

De politie heeft op zondag 29 juli, rond 05.30 uur, op een perron van Leiden vijf verdachten aangehouden. De vijf jongens uit Amsterdam (4x) en Krommenie hadden in de trein met twee andere jongens ruzie gekregen. De vijf zouden zich in de trein vervelend en luidruchtig gedragen hebben. De andere twee jongens, van 26 jaar uit Amsterdam en van 19 jaar uit Leiden, zeiden hier wat van. Hierop werden zij door een van de verdachten, een 21-jarige Amsterdammer, bedreigd. De verdachte trok aan de haren van de 26-jarige, spuugde in zijn gezicht en beet in zijn nek. De anderen bemoeiden zich met de vechtpartij.

De trein arriveerde al snel op Leiden Centraal waar de inmiddels ingeschakelde politie de verdachten aan kon houden. De 26-jarige Amsterdammer is vervolgens naar het ziekenhuis gegaan. Hij heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling en diefstal van zijn portemonnee. Want na de mishandeling was zijn portemonnee zoek. De politie zet het onderzoek voort. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×