Politie zoekt getuigen van mishandeling

De politie vraagt getuigen van een mishandeling zich te melden bij de politie van Leiden Centrum via 0900-8844. In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 juli, rond 02.00 uur, is een 47-jarige man uit Wassenaar door een groep van vijf jongens geschopt en geslagen bij het Centraal Station.

De man die op de bus aan het wachten was, had plaatsgenomen in een bushokje achter de informatiezuil op het Stationsplein. Er kwamen vijf jongens aanlopen met bierflesjes in hun handen uit de richting van het centrum van Leiden. De man maakte een opmerking naar de jongens toe over hun luidruchtigheid. Hierop gooide een van de jongens een bierflesje naar hem toe. Vervolgens probeerde de man weg te lopen waarna hij geschopt en geslagen werd. De man is naar het ziekenhuis gelopen. Hij heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. Mogelijk dat er getuigen zijn die de mishandeling hebben gezien of die de vijf jongens met bierflesjes in hun hand hebben zien lopen, zij worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×