Stand-up comedian Donald Olie. Foto: PR

'Talentenpodium' biedt aanstormend talent een Leidse start

De kersvers opgerichte Stichting Talentenpodium start aanstaande maandagavond met het programma ‘Stars & Dinner’ in de Leidse Four Reasons aan de Lange Mare. De avond kan begonnen worden met een tweegangen diner (ook vegetarisch) voor een budgetprijs van 6,50 Euro. Daarna is de beurt aan de eerste drie optredens van ‘aanstormend’ talent, waarbij het publiek als jury fungeert. De stichting biedt een open podium, voor iedereen, oud of jong, solo of met een groep, die denkt iets neer te kunnen zetten. Dat kan variëren van muziek, dans, zang, acrobatiek, cabaret tot en met striptease of paaldansen. De spits wordt maandagavond afgebeten door de ‘stand-up comedian’ Donald Olie, gevolgd door Simone & Stefan met akoestische muziek en een optreden van singer/songwriter Inge Willemse. Dinsdagavond voert Angelina een striptease act op, gevolgd door Boy Band Koen en DJ Jazzy Jeff. De avond wordt afgesloten met de spetterende Drive-Rock.

Een maand lang vinden er iedere maandag en dinsdagavond voorrondes vol verrassingen plaats. Op 2 september wordt de eerste finale gehouden met de vijf finalisten. Bovendien zijn er aantrekkelijke geldprijzen te winnen!

Zelf optreden? Dat kan! Opgeven voor de volgende rondes via e-mail: info@talenten-podium.nl

Deuren open vanaf 17.00 uur voor het budgetdiner. Start van de optredens om 19.30 uur. De toegang is gratis.

The Four Reasons, Lange Mare 39-43, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×