Aanhouding voor heling fiets

De politie heeft op vrijdag 3 augustus op de Stationsweg een 32-jarige Leidenaar staande gehouden om zijn fiets te controleren. De fiets had geen slot, wat normaal gesproken standaard op de fiets zit, waardoor de aandacht van de agenten getrokken was. De agenten controleerden de fiets, waarna bleek dat de fiets vermoedelijk van diefstal afkomstig was.

De Leidenaar gaf aan de fiets voor 30 euro te hebben gekocht van een onbekende man op de Stationsweg. Omdat de fiets, een zilver/ donkerblauwe Batavus, in de winkel veel meer zou kosten, is de Leidenaar aangehouden op verdenking van heling. De politie kon de fiets niet linken aan een aangifte en vraagt personen waarvan de fiets is gestolen altijd aangifte te doen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×