EL CID-week uitgebreid te volgen op lokale radio & televisie

Voor de eerste keer zal Holland Centraal, de lokale omroep voor de regio Leiden, de Bollenstreek en Wassenaar, aandacht besteden aan de introductieweek van de nieuwe Leidse studenten. Holland Centraal presenteert een uitgebreide 50 minuten durende tv-special. Ook ouders, niet-studerende Leidenaren en andere belangstellenden zullen zich kunnen vinden in deze bijzondere productie. Het programma bestaat uit een mix van verschillende festiviteiten, evenementen en informatieve onderdelen en wordt gepresenteerd door Joost van der Stel en Gerlinde Vliegenthart. Vanaf maandag 20 augustus zal STUD TV: EL CID 2007 meerdere keren per dag worden uitgezonden.

Dit zal gebeuren via het kanaal van de Holland Centraal TV-Krant. Alle informatie over de eerste uitgebreide televisie-uitzending over de EL CID-week, inclusief de uitzendmomenten, is te vinden op www.studtv.nl.

Radio

Radio Holland Centraal Radio maakt tijdens de hele EL CID-week live-uitzendingen vanuit de studio aan de Kloosterpoort en vanaf de Haarlemmerstraat. Verslaggevers brengen het laatste nieuws rond alle hoogtepunten.. Ook de studentenverenigingen en de studenten zelf komen ruimschoots aan bod. De presentatie is in handen van Stefan de Groot. STUD RADIO: EL CID 2007 wordt elke dag van de EL CID-week (maandag 13 ot en met vrijdag 17 augustus) uitgezonden van 16 tot 19 uur. Daarnaast is er ’s avonds van 22 tot 23 uur de STUD RADIO RECAP, waarin de afgelopen dag nog eens wordt besproken en er alvast wordt gekeken naar wat de eerstejaars studenten de volgende dag te wachten staat.

Voorzittersdebat

Het jaarlijkse debat tussen de voorzitters van de vijf grote studentenverenigingen in Leiden wordt dinsdagavond van 19.00 tot 22 uur live uitgezonden op Holland Centraal Radio. Het debat moet de kersverse studenten duidelijk maken welke vereniging het beste bij hen past.

Ontvangst

Holland Centraal Radio is in de ether te ontvangen via 105.7 FM (Regio Leiden) en 107.7 FM (Bollenstreek). Op de kabel is de omroep te horen via 88.1 FM (Leiden en Bollenstreek) en 92.9 FM (Wassenaar). Ook is Holland Centraal Radio te horen als achtergrondgeluid bij de Holland Centraal TV-Krant en via www.hollandcentraal.nl. Holland Centraal TV is te zien via het kanaal van de Holland Centraal TV-Krant (kanaal 45+).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×