Kinderen vermaken zich in het Jeugddorp

Kinderen die deze zomer niet op vakantie gaan, hoeven zich tot en met volgende week vrijdag niet te vervelen.Speciaal voor de thuisblijvers van 6 tot 12 jaar die in Leiden en omgeving wonen, is er namelijke een Jeugddorp uit de grond gestampt.In dit dorp kunnen ze niet overnachten, maar dagelijks rijden er vanaf een aantal buurthuizen gratis bussen.

In en om een grote tent vinden allerlei leuke activiteiten plaats. De kinderen kunnen bijvoorbeeld knutselen, hutten bouwen of punten verzamelen bij het ballenbord, dat woningcorporatie de Sleutels van Zijl en Vliet gesponsord heeft.Het Jeugddorp is een initiatief van de Leidse Welzijnsorganisatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×