Ga samen op stap met Radius

Stichting Radius, een organisatie die ouderen, chronisch zieken en gehandicapten uit Leiden en Oegstgeest een steun in de rug wil bieden op het gebied van Wonen, Welzijn en (Mantel)Zorg, heeft een hoop activiteiten in petto. Speciaal voor ouderen is de BoodschappenPlusBus opgericht. Ouderen met of zonder handicap of beperking kunnen met behulp van deze bus op pad. Onder begeleiding van vrijwilligers, worden er in groepsverband of individueel bezoeken gebracht aan winkels, gezellige markten, musea en andere leuke omgevingen.

Wie ouder is dan 55 jaar kan mee met de bus. Na aanmelding ontvangen de deelnemers maandelijks een overzicht van alle activiteiten. Voor deelname wordt per activiteit een kleine bijdrage gevraagd. Nieuwe klanten krijgen het vierde uitje gratis.Om de uitjes probleemloos te laten verlopen, zijn er ook vrijwilligers en begeleiders nodig. Wie graag met ouderen om wil gaan en met hen mee wil tijdens groepsactiviteiten of individuele uitjes, is van harte welkom als vrijwilliger bij Radius.Verder is de BoodschappenPlusBus opzoek naar begeleiders die de ouderen willen ondersteunen, rolstoelen willen duwen, boodschappentassen willen dragen en personenbusjes kunnen besturen.De deelnemers, vrijwilligers en begeleiders kunnen zich Opgeven door een mail te sturen naar Cornel Kromhout c.kromhout@radiussdl.nl. Op www.stichting-radius.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×