Maak kennis met vrijwilligersprojecten in Afrika

Wie 18 jaar of ouder is en tijdelijk belangeloos in Afrika vrijwilligerswerk wil doen, kan terecht bij twee informatieavonden van SIAMA Crossing Borders (SCB). Deze organisatie bemiddelt tussen lokale ontwikkelingsorganisaties in Afrika en de vrijwilligers die er aan de slag willen. Het merendeel van de projecten die SCB op die manier ondersteunt heeft te maken met de opvang van weeskinderen. Ook organiseert en regelt SCB de reis, het verblijf en dergelijke. De vrijwilligers betalen zelf hun tickets, transfers, introductie en kost en inwoning.

Een gedeelte van de opbrengsten van SCB vloeit terug naar de deelnemende organisaties. Op dinsdag 4 september en 9 oktober organiseert SCB vanaf 19.30 uur een informatieavond, waarbij informatie wordt verstrekt over de verschillende vrijwilligersprojecten. Wie belangstelling heeft, is daar van harte welkom. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door een mail te sturen naar info@siamacb.nl. Op www.siamacb.nl is meer informatie over de organisatie te vinden. Beide avonden vinden plaats op de thuisbasis, aan Pieterskerkhof 38.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×