Tijd voor een feestje in speeltuin Zuiderkwartier

Pannenkoeken, suikerspinnen, pony’s, schmink en muziek zijn aanstaande woensdag volop aanwezig in speeltuin Zuiderkwartier. De speeltuin viert dan namelijk feest, omdat het nieuwe voorraadhok in gebruik genomen wordt. Dat hok is een cadeau van woningcorporatie de Sleutels van Zijl en Vliet. Alle kinderen uit de buurt zijn tussen 12.00 en 17.00 uur welkom in de speeltuin. Ze krijgen een gratis strippenkaart, waarmee ze kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten. Zo kunnen ze meedoen aan skelter-races, jumpen onder begeleiding van een dj, rijden op pony’s en lekker eten en drinken. Ook krijgt ieder kind een kleine verrassing.

Het door vrijwilligers gerunde Zuiderkwartier dat ligt in de Anjelierstraat in Tuinstadwijk, wordt graag bezocht door kinderen uit heel Leiden. Terwijl zij spelen, drinken hun ouders een kopje koffie op het terras. Op die manier is de speeltuin een sociaal trefpunt voor de buurt. De woningcorporatie die het verhogen van de kwaliteit van de Leidse wijken erg belangrijk vindt, was graag bereid om de speeltuin het gewenste voorraadhok te schenken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×