Winkeldief betrapt en aangehouden

Personeel van V&D heeft gistermiddag een winkeldief betrapt.Rond 17.30 uur zag een medewerker een man met een stapel kleding lopen in het personeelstrappenhuis, richting nooduitgang. Omdat de man niet tot het personeel behoorde, sprak het personeelslid hem aan en seinde een collega in. Hierop liet de dader, een 40-jarige Hagenaar, de kleding vallen en sloeg één van de toegesnelde medewerkers. Ook bedreigde hij hen met een nijptang. Uiteindelijk koos de dief het hazenpad. De medewerkers achtervolgden hem, maar verloren hem op de Langebrug uit het oog. De inmiddels gewaarschuwde politie hield hem op het Steenschuur aan. De dief had toen nog onder andere een bril en kleding van het warenhuis bij zich en ook troffen de agenten de nijptang bij hem aan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×