Commissie Ledenwerving zoekt versterking

3 oktober begint zo langzamerhand al weer in zicht te komen. Bij velen zijn de voorbereidingen voor een fantastisch feest alweer in volle gang. Zo ook bij de commissie ledenwerving. Deze commissie zoekt mensen die graag een handje willen helpen om ook dit jaar weer een heleboel nieuwe leden te werven. Ook dit jaar hebben zij weer tal van dagen waarop we zij hun hulp goed kunnen gebruiken.

Als eerste is daar de wijkactie. Deze zal dit jaar plaats vinden op vrijdagavond 14 september in de Lage Mors/ Bockhorst. Er wordt verzameld in het gebouw van het Mondriaan College aan de Vondellaan, om 17.30 uur alwaar de wervers een hutspotmaaltijd geserveerd zullen krijgen, bereid door het Haagsche Schouw en geserveerd door de leerlingen van het Mondriaan. Begeleidt door, ook dit jaar weer Jong K&G, gaan de rood-witten de wijk in om zoveel mogelijk leden te werven in deze wijk.

Nieuw dit jaar is dat de commissie Ledenwerving de drie zaterdagen voor het grote festijn een marktkraam bemannen op de Haarlemmerstraat. Deze kraam zal komen te staan op de hoek van de Lange Mare en de Haarlemmerstraat tegenover de kerk. In de kraam zullen zij in ieder geval petten en sjaals verkopen en natuurlijk hopen zij ook dan een heleboel leden te werven. De data zijn: zaterdag 15 september, zaterdag 22 september en zaterdag 29 september. Hierbij willen zij graag een ochtendgroep, van 10 tot 13 uur en een middaggroep van 13 tot 16 uur. Wie helpt?

Donderdag 20 september begint om 16.00 uur de inschrijving van Haring en Wittebrood in de Waag. Ook dit blijkt elk jaar weer een goede gelegenheid voor het werven van nieuwe leden. Aangezien het ook koopavond is stuurt de commissie deze avond ook graag de ledenwervers de stad in om er ook dit jaar weer een mooi aantal nieuwe leden uit te slepen.

Tot slot zal er worden geworven bij het Minikoraal. Dit evenement zal dit jaar plaats vinden op maandag 1 oktober op de Garenmarkt. Ook dit jaar zal er een kraam van de commissie staan. Van hieruit kunnen zij nieuwe leden werven en wat artikelen verkopen. Dus ook op deze dag is hulp van harte welkom.

Graag hoort de commissie onder leiding van Martine Heruer en Moniek van Sandick van jou of zij dit jaar op je hulp kunnen rekenen tijdens één of meerdere van deze onderdelen. Vooral voor de ledenwerving in de wijk hebben zij veel mensen nodig. Graag een mail naar Martine Heruer (martineheruer@hotmail.com) over wanneer zij kunnen rekenen op je hulp.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×