Teleurstellende slotmanifestatie Libertas Zomerfestival

De ongeveer honderd 50-plussers die vanmiddag de slotmanifestatie van het Libertas Zomerfestival in zorgcentrum Rijn en Vliet aan de aaltje Noordewierlaaan spreken vrijwel allemaal van een teleurstellende slotmiddag. Voor de ouderen werd een smartlappenworkshop georganiseerd die maar heel moeizaam op gang kwam. Vanuit een tekstboekje konden de ouderen meezingen met onvervalste liedjes uit de Jordaan, maar de juiste sfeer ontbrak volgens de aanwezigen.

Tussen 19 juli en vandaag werden er vrijwel dagelijks activiteiten voor 50-plussers georganiseerd die over het algemeen goed bezocht werden. Zo stonden er verschillende bustochtjes en spelmiddagen op het programma.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×