Ren of wandel mee met LRRC

Wie zin heeft om een flink eind hard te lopen of een lange wandeling te maken, kan terecht bij de Leiden Road Runners Club (LRRC).Volgendeweek zondag, dus 9 september, gaat het Trimloopseizoen van de LRRC weer van start, met alweer de 103e trimloop.Nieuw is, dat er naast de hardlooptochten voortaan ook een wandeling wordt uitgezet.

De afstanden die voor de hardlopers zijn uitgezet, zijn 2.9, 5.8, 10, 16.7 en 21.1 km lang. De wandelaars maken een wandeling van ongeveer 17 km. Onderweg passeren de deelnemers een waterpost, waar zij hun dorst kunnen lessen.Alle tochten starten en eindigen bij het clubhuis van de LRRC op sportpark De Vliet aan de Voorschoterweg. Er is daar parkeermogelijkheid en bezwete lichamen kunnen er na afloop onder de douche.Deelname aan de trimloop bedraagt afhankelijk van de afstand 1.50 tot 5,00 euro. Inschrijven voor de hardlooptochten kan op de dag zelf bij het clubhuis tussen 9.00 en 10.30. Het startsein van alle tochten wordt om 10.30 uur gegeven.Ook de wandelaars schrijven zich bij het clubhuis in, maar dan tussen 9.00 en 9.30 uur. Zij hoeven niet op het startsein te wachten en kunnen direct op pad.De overige trimlopen die LRRC gepland heeft, vinden plaats op 11 november, 13 januari, 10 februari, 20 april en 8 juni.Meer informatie is te vinden op www.lrrc.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×