Rugbyseizoen na goede voorbereiding weer van start voor DIOK

Het rugbyseizoen staat weer voor de deur.Om goed beslagen ten ijs te komen, heeft de Leidse RugbyClub DIOK zich de afgelopen drie weken goed voorbereid.DIOK speelde de eerste oefenwedstrijd tegen de Delftse studenten. De Leidenaars overwonnen hen met een score van 67 – 5.

Ook de wedstrijd tegen Frankfurt wist DIOK te winnen met een score van 31 – 30. Tijdens het vorige rugbyseizoen was dat tot twee keer toe niet gelukt en streken de Duitsers met de eer.Tenslotte won DIOK afgelopen weekend ook de laatste oefenwedstrijd van de Engelse club Dorking in Londen.Aanstaande zondag speelt DIOK de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen de regerend landskampioen, Castricum.De wedstrijd begint om 14.30 uur en wordt op de thuisbasis van DIOK aan de Smaragdlaan gehouden. Iedereen is welkom om de spelers daar te komen aanmoedigen. De toegang is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×