Wegwerkzaamheden A4 nabij Leiden

Rijkswaterstaat begint vrijdagavond met wegwerkzaamheden aan de A4 bij Leiden. De A4 dan tussen vrijdagavond 22.00 uur en maandag 05.00 uur in de rijrichting Den Haag afgesloten voor alle verkeer tussen knooppunt Burgerveen en afrit 6a Zoeterwoude-Rijndijk. Verkeer in de rijrichting naar Amsterdam is wel mogelijk, maar enkele op- en afritten zijn afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid met gele borden. Rijkswaterstaat raadt weggebruikers aan om rekening te houden met extra reistijd wegens omleidingen en snelheidsbeperkingen.

In de richting Den Haag zijn de opritten 5 (Roelofarendsveen) en 6 (Hoogmade) afgesloten. Het lokale verkeer wordt omgeleid met gele borden. Vanaf knooppunt Burgerveen wordt het verkeer richting Den Haag over de A44 en N44 geleid. Vanaf de ring Amsterdam wordt weggebruikers geadviseerd om via Utrecht naar Den Haag te rijden. Verkeer richting Roelofarendsveen wordt via afrit 4 (Nieuw Vennep) geleid. In de rijrichting naar Amsterdam zijn alle op- en afritten beschikbaar.

Openbaar vervoer
Om de overlast te beperken biedt Rijkswaterstaat in samenwerking met Connexxion een voordelig retourtje aan in de vorm van het ‘vanAnaarBeter-buskaartje’. Met dit retourtje hebben reizigers op zaterdag 1 september en zondag 2 september in de Duin- en Bollenstreek en Leiden de mogelijkheid om voor € 2,- te reizen op de buslijnen 32, 39, 45, 48, 50, 51, 56, 169, 182, 206 en 370. Het vanAnaarBeter-buskaartje is verkrijgbaar bij de buschauffeurs op de Connexxionlijnen.

Meer informatie over de werkzaamheden krijgt men via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002 of kijk op www.vananaarbeter.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×