Ets van Wouter Ferro.

Grafische dialoog Leiden-Medellin binnenkort in Warmond

Na de tentoonstelling van ‘Un Diálogo’ bij Ars Aemula in Leiden, verhuizen de 64 prenten binnenkort naar het Oude Raadhuis in Warmond. Deze interessante uitwisseling van etsen laat een dialoog zonder woorden zien. 16 etsers uit Medellin (Colombia) geven hun reactie op het werk van 16 Leidse kunstenaars weer en de Leidse etsers deden hetzelfde met hun indrukken van het werk uit Medellin. Deze dialoog levert een caleidoscopische tentoonstelling op van de persoonlijke expressie van 32 zeer verschillende mensen.

De deelnemende kunstenaars uit Leiden zijn: Bunny Soeters, Nathalie Muller, Kumi Kuwamura, Saskia Masselink, Yvonne Burg, Monique Zitman, Thea Huiberts, Erika Bruder, Hanneke Spruijt-Teunissen, Wouter Ferro, Peter Zuur, Boudewijn Schrijver, Ineke de Vries, Bert van der Veer, Thea Bergman en Annet Lange. Meer info: www.arsaemula.nl

De tentoonstelling loopt van 12 september tot en met 7 oktober. De officiële opening zal plaatsvinden op zondag 16 september om 16.00 uur.

Openingstijden: woensdag, donderdag en vrijdag 15 – 17 uur; zaterdag: 11 – 17 uur; zondag: 13 – 17 uur. Meer info: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Galerie het Oude Raadhuis, Dorspstraat 36, Warmond.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×