Brugspringer beland op boot

Een vrouw en een kind zijn woensdagmiddag gewond geraakt toen een jongen van de Hoflandbrug sprong en in hun boot belandde. De 16-jarige jongen uit Leiden brak zijn enkel en zal daar in het ziekenhuis aan worden geopereerd. De 61-jarige vrouw liep een gekneusde pols op en het 3-jarige kind kreeg verwondingen aan het gezicht. Van een brug springen is dus niet voor niets verboden: het is erg gevaarlijk voor springer en langsvarenden.

De politie waarschuwt potentiële brugspringers om dit niet te doen. Naast het feit dat het voor schippers soms angstaanjagend is, kan het soms erger aflopen voor de springer dan in dit geval. De jongen uit Leiden krijgt een proces-verbaal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×