Ook Leidse Waag 'Open Monument'

Tijdens ‘De Open Monumenten Dagen’ is er in De Waag van alles te doen. Naast allerlei feestelijke presentaties, hapjes en drankjes vinden er ook verschillende interessante rondleidingen plaats. Zo kan de bijzondere chirurgijnkamer op de eerste verdieping bekeken worden. Deze is normaliter niet voor publiek toegankelijk. Ook kunnen de bezoekers een rondleiding krijgen door de kelders van de Stadsgehoorzaal, waar momenteel volop constructiewerkzaamheden plaatsvinden. Vanwege de verbouwing van de Stadsgehoorzaal zullen alle concerten in het nieuwe seizoen plaatsvinden in De Waag. Het programma wordt feestelijk aangekondigd en op de entreekaartjes worden aantrekkelijke kortingen gegeven.

Zaterdag 8 en zondag 9 september tussen 12.00 en 16.00 uur.

Meer info: www.stadsgehoorzaalleiden.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×