A4 bij Leiden weer open

De A4 richting Den Haag is afgelopen nacht om 03.00 uur weer vrijgegeven voor verkeer. Dat heeft Rijkswaterstaat vanmorgen laten weten. Rijkswaterstaat dacht aanvankelijk dat de afsluiting tot maandagochtend 05.00 uur zou duren. De snelweg was wegens werkzaamheden bij Leiden afgesloten tussen Hoogmade en Zoeterwoude-Rijndijk. Ook de op- en afritten Roelofarendsveen en Hoogmade waren afgesloten.

Op dit deel van de A4 is sinds vrijdagavond 22.00 uur onder andere het asfalt vervangen en zijn werkzaamheden uitgevoerd aan verlichting en vangrail. In het weekend van 19 oktober is de A4 richting Den Haag opnieuw op dit traject wegens werkzaamheden afgesloten.

De afsluiting van de A4 zorgde voor verkeersdrukte op de A44 richting Den Haag. De drukte werd zaterdagmiddag extra in de hand gewerkt door een kettingbotsing op de oprit bij Oegstgeest. Vier auto’s botsten op elkaar. Daarbij raakten drie mensen gewond.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×