Leidse Video en Smalfilm Liga zoekt jonge leden

De Leidse Video en Smalfilm Liga (LVSL) wil verjongen en is daarom op zoek naar leden in de leeftijdscategorie 20 – 45 jaar. De LVSL heeft speciaal daarom een jongerenafdeling met de naam “The Young Ones” opgericht. Deze gaat elke tweede maandag van de maand workshops organiseren voor deze doelgroep. Zo is er maandagavond 10 september een workshop met als onderwerp: Hoe zet ik mijn videofilm op “You Tube”, of op mijn I-Pod.

Later komen ook andere filmische onderwerpen aan de orde, zoals “Werken met licht” en “Geluid bij mijn film”. Verder worden er (beginners)cursussen georganiseerd.

Geinteresseerden kunnen kijken op de website www.lvsl.nl of bellen naar Petra (06-52718147) of Toon (06-21876361). Ook is het mogelijk om maandag langs te komen in Buurtcentrum Vogelvlucht aan de Boshuizerlaan. Aanvang 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×