Acht arrestaties bij inval drugspand

In een woning aan de Morsweg zijn maandag acht mensen aangehouden na een inval door de politie. Zeven mannen en één vrouw worden verdacht van het bezitten en verhandelen van harddrugs. Buurtbewoners vermoedden al langer dat er vanuit het pand werd gedeald. Heel de dag zagen ze veel aanloop en was er overlast. Zo werd er geschreeuwd en harde muziek gedraaid, er was vervuiling rond de woning en er hingen bezoekers rond. Dat zorgde voor een onveilig gevoel in de buurt.

Naar aanleiding van klachten uit de buurt en een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem, heeft de politie heeft de afgelopen maanden de gang van zaken onderzocht. Om de bewoners in de gaten te houden, is onder meer gepost bij het pand. Maandag werd een inval in de woning gedaan door politie, justitie, gemeente en brandweer. Daarbij werden cocaïne, heroïne en mobiele telefoons in beslag genomen. Vijf verdachten zijn na verhoor weer vrij gelaten, de andere drie zitten nog vast.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×