Startschot 'Leiden Bouwt' met rapper Hassan & Bob de Bouwer

Wethouder Marc Witteman zal zaterdag 8 september het startschot geven voor ‘Leiden Bouwt’. Rapper Hassan en zijn vrienden hebben voor deze gelegenheid een speciale rap geschreven. Dit optreden vindt plaats vóór het officiële gedeelte op het Hooglandse Kerkplein tegenover het RAP. Daarna volgt de lancering van de ‘woningbouwversnelling’. Hierbij maakt het publiek voor de eerste keer kennis met de Leidse Bouwbarometer, een soort meetinstrument, dat het aantal gerealiseerde woningen in de periode 2005-2010 aangeeft. Vervolgens zal Witteman samen met ‘Bob de Bouwer’ de eerste stenen leggen, die het aantal huizen symboliseren, die gebouwd zijn in het kader van de ‘woningbouwversnelling’.

Hooglandse Kerkplein, zaterdag 8 september, aanvang 13.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×