Spelletjesveiling en nominaties Spellenprijs 2007

Sinds 1950 zijn er heel wat spelletjes op de markt verschenen. Volgende week zaterdag wordt een aantal van deze spelletjes geveild. Iedereen die een spel wil bemachtigen, kan dan meebieden. Na afloop van de veiling kunnen de gekochte spelletjes tot 24.00 uur worden uitgeprobeerd. Er is dus tijd genoeg om de spelregels onder de knie te krijgen. De veiling wordt georganiseerd door Stichting Spelgroep Phoenix en start om 15.00 uur. De veilinghal bevindt zich in Buurtcentrum ’t Spoortje, aan Bernhardkade 40.

Vanaf 12.00 uur kunnen spelletjesfanaten al in het buurthuis terecht. Ze kunnen dan kennis maken met de 9 spelletjes die zijn genomineerd voor de Nederlandse Spellenprijs 2007. Genomineerden zijn onder andere de bordspelen Arkadia en de Kathedraal en het kaartspel Pompen of Verzuipen.Wie zijn stem uitbrengt op één van deze spelen, dingt mee naar een een spellenpakket dat ter beschikking is gestelddoor de genomineerde uitgevers.Voor een toegangsprijs van 1,50 euro per persoon, kan maar liefst 12 uur gespeeld worden.Op www.spelgroepphoenix.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×